آلبوم «مزامیر» از علی بهرامی فرد منتشر شد

موسیقی کوک| «مزامیر» اثری است تولید شده از همکاری و همنوازی علی بهرامیفرد و مرتضی گودرزی که شامل ۱۰ قطعه بیکلام و یک قطعه باکلام از دونوازی دو تار و سنتور بر اساس موسیقی مقامی شمال خراسان و ترکمنصحرا بوده و با عناوین «حضور»، «دُبم دُبم، درنا جان»، «ققنوس»، «بی مرزی»، «حاجی قولاق، آلاقائیش»، «گرایلی»، «ضربی گرایلی»، «زارنجی»، «عشق می تازد»، «دیگر نمی توانم» و «رنگین کمان» چیدمان یافته است.
علی بهرامیفرد درباره این اثر میگوید: «مزامیر منظومهای است از درهمتنیدگی خنیاهای کهن و زایش نغمههای نو بر بستر موسیقی یکی از غنیترین مهدهای هنر این سرزمین. گاه نغمات و بخشهایی از مقامها با روایتی برگرفته از ادراک شخصی مجریان اثر نواخته شده و گاه قطعاتی بر اساس زیباییشناسی و فواصل و جملهبندی موسیقی شمال خراسان و ترکمنصحرا خلق شده است. هدف از این ترکیب لزوما بازنوازی سنتی مقامها نبوده، بلکه رویکرد اصلی عیان کردن ظرفیتهای بالقوه دو ساز برآمده از دو سیستم موسیقی متفاوت و برهمنهی امکانات آنهاست.»
شایان ذکر است که آلبوم موسیقی «مزامیر» از علی بهرامی فرد و مرتضی گودرزی، از سوی نشر ماهور منتشر شده و علاقمندان می توانند این اثر را از مراکز معتبر و بسترهای دیجیتال مجاز و قانونی تهیه نمایند.
بیوگرافی علی بهرامی فرد
لی بهرامی فرد متولد ۱۳۶۰ شیراز است. اوعضو هیات علمی تمام وقت و مدیر گروه موسیقی دانشکده هنر و معماری از سال ۱۳۸۶ بوده است.همچنین کارشناسی موسیقی با رتبه ۱ از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران را دارد و کارشناسی ارشد آهنگسازی با رتبه ۱ از دانشگاه هنر تهران.
او دانش آموخته آهنگسازی و موسیقی دستگاهی ایرانی نزد استادان : محمدرضا لطفی ، داریوش طلایی ، شاهین فرهت ، مجید کیانی ، شریف لطفی ، احمد پژمان ، حسین دهلوی ، کامبیز روشن روان ، خیام میرزازاده و علیرضا مشایخی بوده است و مدرس دروس مختلف موسیقی از جمله ردیف موسیقی دستگاهی ایرانی ، مبانی آهنگسازی ، فرم و آنالیز ، و تئوری موسیقی در مراکز مختلف دانشگاهی و آموزشی از جمله : گروه آهنگسازی دانشگاه هنر ، گروه موسیقی دانشگاه سوره ، دانشگاه جامع علمی کاربردی ، هنرستان عالی موسیقی ، مجتمع آموزشهای فوق برنامه دانشگاه تهران ، هنرستان موسیقی دختران تهران و غیره. علی بهرامی فرد همچنین تالیف آثاری را درباره موسیقی در کارنامه خود دارد.