ارسباران میزبان «تنبورنوازان واله» شد
با سرپرستی حیدرکاکی؛

موسیقی کوک| گروه «تنبورنوازان واله» به سرپرستی حیدرکاکی و خوانندگی فواد یاره روز جمعه سیزدهم دی ماه تازهترین کنسرتش را در فرهنگسرای ارسباران تهران برگزار میکند.
در این کنسرت که در دو بخش پیش روی مخاطبان قرار میگیرد، قطعات «پریزاد»، «آوازشا خوشینی»، «فریاد»، «مقام غریبی»، «نازدار»، «وه هار»، «ای لاوه»، «وصل یار» اجرا میشود.
در این بخش قطعاتی در فضای مقام «شاخوشینی» و اشتراکات آن با چهارگاه اجرا میشود.
این بخش بر اساس موسیقی کهن تنبور و با بهرهگیری از روند ملودیک و ریتمیک این موسیقی طراحی شده است.
در بخش دوم این اجرا هم قطعاتی از موسیقی تنبور بر اساس مقامهای قه تار و سحری و قطعاتی فولک از موسیقی منطقه مکریان به نامهای «شلیره شاخانی»، «گردون»، «آواز سحری»، «قطار»، «بارمه که»، «بیکران»، «واران»، «نه که ی ناز»، «خانه میری» توسط گروه موسیقی سوارو و با همراهی تنبور اجرا خواهند شد.
حیدر کاکی متولد سال ۱۳۵۱ در منطقه گوران کرمانشاه، نوازنده تنبور، تار و سهتار، دانشآموخته مقطع کارشناسی موسیقی و کارشناسی ارشد آهنگسازی از دانشگاه سوره تهران است.
او نوازندگی تنبور را از کودکی شروع کرد و در محضر استادان قدیمی تنبور همچون درویشعلی میردرویشی و سید قاسم افضلی نوازندگی این ساز را فراگرفته است. او در سالیان متمادی از محضر استاد علی اکبر مرادی هم بهره برده است.
این هنرمند در زمینه فراگیری موسیقی دستگاهی از محضر استاد علی اکبر شکارچی، استاد عطا جنگوک و داریوش پیرنیاکان، در زمینه پژوهش موسیقی از محضر محسن حجاریان و ساسان فاطمی و در زمینه موسیقی کلاسیک غربی از محضر استادان مصطفیکمال پورتراب، تقی ضرابی، محسن الهامیان، وارطان ساهاکیان و کیاوش صاحب نسق استفاده کرده است.
کاکی همکاریهای متعددی با استادش علیاکبر مرادی در زمینه اجرای کنسرت و انتشار آلبومهای موسیقی تنبور و کتاب شیوه آموزش تنبور «صد درس» داشته است.
نگارش مقالات پژوهشی در ماهنامه هنرموسیقی و فصلنامه «ماهور»، آلبوم «طرز تنبور از آوای باربد، آلبوم موسیقی «نوایی دیگر» (تنبور و پیانو) از حوزه هنری، آلبوم «سحرگاهان» با صدای بیژن کامکار از سروه تنبور، «آلبوم «نوای تنبور» از نشر ماهور و کتاب «زمینه شناخت تنبور» از انتشارات نوید شیراز از جمله آثار منتشر شده حیدر کاکی در ایران است.