راهاندازی پویش ملی سرود «شهید سلیمانی»
از سوی مرکز موسیقی حوزه هنری انجام میشود

موسیقی کوک| مرکز موسیقی حوزه هنری آلبوم «قهرمان من» را با موضوع سرودهایی برای حاج قاسم سلیمانی منتشر میکند.
آلبوم موسیقی «قهرمان من» شامل ۹ سرود شهید سلیمانی با عناوین «ملک سلیمانی»، «پرده آخر»، «سپاه حاج قاسم»، «مرد میدان»، «همیشه قهرمان»، «سردار عاشقان»، «به وقت شام»، «امتحانی مانده است» و «قهرمان من» است.
«قهرمان من» با همکاری شاعران مطرحی همچون علیرضا قزوه، امید مهدی نژاد، علی محمد مودب، محمدحسین نعمتی، فائزه زرافشان، رضا یزدانی، میلاد حبیبی، امید مهدینژاد و محمدرضا شفیعی به همت مرکز موسیقی حوزه هنری تولید شده است.
همراه با تولید این آلبوم، پویش ملی سرود قهرمان من نیز آغاز میشود. پویش قهرمان من با اجرای گروه های سرود و لبآهنگ(دابمسش) به بازخوانی قطعاتی از این آلبوم میپردازد.
مرکز موسیقی حوزه هنری در نظر دارد پویش ملی سرود برای شهید سلیمانی را با همکاری علاقهمندان در سراسر کشور راهاندازی کند تا ادای دینی به آن شهید معزز باشد.
گفتنی است، مرکز موسیقی حوزه هنری از دو سال گذشته توجه ویژهای به موضوع سرود داشته است. آلبوم های «همصدا با اربعین» و «ما غروب نمیکنیم» از جمله فعالیت های موفق این مرکز در حوزه سرود است.
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در سال ۱۳۳۵ در روستای قنات ملک که روستایی کوهستانی با ساختاری طایفهای (طایفه سلیمانی کرمانی) بود، واقع در شهرستان رابر، از توابع کرمان زاده شد. او اصالتی لر داشت.
نام پدرش حسن و نام مادرش فاطمه سلیمانی بود؛ یک خواهر و یک برادر بزرگتر و یک برادر کوچکتر داشت.
او از ۱۲ سالگی روستای خود را برای کار در شهر کرمان ترک کرد. در نوجوانی به کار بنایی مشغول بود و در سالهای ابتدای جوانی، از پیمانکاران سازمان آب کرمان بهشمار میآمد.
حاج قاسم، در سنین جوانی ازدواج کرد و دو فرزند پسر به نامهای حسین و محمدرضا و دو فرزند دختر دارد که نام یکی از آنها زینب است و نامی از دختر دیگر منتشر نشدهاست. او در شهرک شهید دقایقی در محله شیان در کنار پارک جنگلی لویزان در تهران زندگی میکرد.