به نام خدا
رمز عبور خود را بازیابی کنید.
کلمه عبور برایتان ایمیل خواهد شد.
پایگاه خبری_تحلیلی رسمی «موسیقی کوک» ۱۰ مهر ۱۳۹۷ آغاز به کار کرد. «موسیقی کوک» به رویدادها و اخبار موسیقی اختصاص دارد و در بخشهای گوناگونی همچون اخبار روز، گزارش، گفتوگو، نقد آلبومهای تازه، کتابهای حوزه موسیقی، موسیقی فیلم، زندگینامه اهالی موسیقی، تازههای صوتی و تصویری موسیقیهای مورد تأیید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محتواهای مربوط به این حوزه را در اختیار مخاطبان عزیز قرار میدهد.
سایت خبری تحلیلی «موسیقی کوک» از معدود سایتهای تعاملی در حوزه موسیقی است که کاربران میتوانند نظرات، عکسها و خاطرات خود را از آلبومها و کنسرتهای موسیقی در آن با دیگر کاربران قسمت کرده و با این کار، قدمی در رشد و بهبود کیفیت هنر عالی موسیقی بردارند.
این سایت با بخشهای متنوعی چون تازهها (اخبار جدید دنیای موسیقی)، نوکوک (آلبومهای جدید موسیقی)، پیشکوک (برنامه کنسرتها)، کوکنامه (گزارشهای موسیقی)، خاطرات شما (خاطرات شما از کنسرتهای موسیقی)، ویکیکوک (اطلاعات هنرمندان مختلف)، مشکوک (گمانهزنیها) و … ارائه دهنده خدمات خبری، تحلیلی و تعاملی موسیقی است.
«موسیقی کوک» با توجه به نگرش دو سویه بین سایت و مخاطبان، در تلاش است تا نظرات و دیدگاههای متنوع نویسندگان و منتقدان را درباره رویدادهای موسیقی داخلی و جهانی منعکس کند، بنابراین کاربران میتوانند با قرار دادن یادداشتهایشان، در بحثها شرکت و به عنوان خبرنگار افتخاری با ما همکاری کنند.
صاحب امتیاز و مدیر مسئول: علی نامجو
سردبیر: رضا نامجو
اعضای شورای سیاستگذاری: محمدجلیل عندلیبی، حمیدرضا عظیمی و علی دهقان
تلفن: ۳۳۸۸۳۹۱۳
ایمیل:info@koocmusic.com
چند نکته مهم درباره سایت «موسیقی کوک»:
- کلیه اعضای تیم مدیریت، تحریریه و فنی سایت در صفحه «درباره ما» معرفی شدهاند.
- درج خبر، گزارش و گفتوگو در حوزه موسیقی ایران و جهان هدف اصلی ماست، بنابراین انتشار تمامی مطالبی که مورد تأیید هیأت تحریریه و سردبیر «موسیقی کوک» باشد، رایگان انجام خواهد شد.
- یادداشتها، نقدها و مطالب منتشر شده در سایت «موسیقی کوک»، لزوماً بیانگر موضع رسمی سایت در آن حوزه نیست و نظر شخصی نویسنده تلقی میشود که این مجموعه بنا بر سیاست حرفهای خود به آن موضوعات پرداخته است.
- تمامی همکاران ثابت ما در سایت «موسیقی کوک» کارت ویژه خبرنگاری دارند، بنابراین درخواست ارائه کارت از کسانی که مدعی عضویت ثابت در این سایت هستند و تماس با شماره ۳۳۸۸۳۹۱۳ برای تایید خبرنگاران و همکاران حق التحریر می تواند راه مناسبی برای ایجاد اطمینان شما باشد.
- سایت «موسیقی کوک» درباره نوشتههای خبرنگارانش در صفحات شخصی خودشان در شبکه های ارتباطی و اجتماعی، مسئولیتی ندارد.
- «موسیقی کوک» در انتشار یا عدم انتشار یادداشتها و نقدهای نویسندگان و منتقدان محترم آزاد است.
- تنها شرط لازم برای انتشار تکقطعه صوتی یا تصویری موسیقی در کوک صدا و کوک نما «موسیقی کوک» داشتن مجوز رسمی از دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و انتشار این قطعات در این سایت هیچ هزینه ای ندارد.
مخاطبان عزیز، در صورت بروز هرگونه مشکل در خصوص موارد بالا میتوانید با شماره تلفن ۳۳۸۸۳۹۱۳ تماس بگیرید یا از طریق ایمیل سایت موسیقی کوک به آدرس info@koocmusic.com با ما در ارتباط باشید.
محمد جلیل عندلیبی | رئیس شورای سیاست گذاری
محمدجلیل عندلیبی از نام آوران موسیقی ایرانی است. این سنتورنواز و آهنگساز که در خانوادهای هنرمند پرورش یافته، بالغ بر نیمقرن است در موسیقی این دیار، نقش ایفا میکند. اولین حضور صحنهای جلیلِ جوان در دوازده سالگی بود؛ وقتی خواننده فرهنگ و هنر سنندج به سرپرستی حسن کامکار شد و این کار را سه سال ادامه داد. بعد از آن محمدجلیل عندلیبی، نوازندگی سنتور را آغاز کرد و بعد از تشکیل گروهی به دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران رفت و در محضر اساتیدی چون نورعلیخان برومند، دکتر داریوش صفوت، احمد پژمان، علیرضا مشایخی، هرمز و شاهین فرهت، دکتر تقی مسعودیه و دکتر برکشلی تلمذ کرد.
در همان سالها بود که علاوه بر سنتور و پیانو، ساز دوم فاگوت را زیر نظر استاد پرژرف بلغاری فرا گرفت که باعث شد عملاً به طور آکادمیک موسیقی کلاسیک غربی را تجربه کند. این تجارب زمانی به کارش آمد که به دعوت دکتر داریوش صفوت وارد تنها مرکز حرفهای موسیقی سنتی یعنی مرکز حفظ و اشاعه موسیقی ایران شد و گروه مشتاق یا مولانا را تشکیل داد؛ گروهی که این روزها چهل سالگی خود را هم از سر گذرانده است
محمد جلیل عندلیبی در دوران کاری خود با خوانندگان بنام ایران مانند اکبر گلپایگانی، ایرج، نورالدین رضوی سروستانی، محمدرضا شجریان، شهرام ناظری، عباس کمندی، بهزاد توکلی، علیرضا افتخاری و سالار عقیلی همکاری داشته است. او کنسرتهای زیادی در سرتاسر دنیا با گروه مولانا به سرپرستی و آهنگسازی خویش اجرا کرده و به معرفی و شناسایی موسیقی سنتی در تمام دنیا مبادرت ورزیده است.
از محمد جلیل عندلیبی آثاری در زمینه آموزش سنتور و دف چون از نوازندگی تا آهنگسازی، کتاب آموزشی دف بر اساس ذکرهای خانقاه کردستان و گردآوری و آوانویسی تمام آهنگهای تکایای کردستان موجود است که تا امروز مجال انتشار نیافته است.
حمیدرضا عظیمی | عضو شورای سیاستگذاری
به سال ۱۳۵۵ در شهر مقدس مشهد به دنیا آمد. در خانوادهای اهل سیاست و فرهنگ رشد کرد. پدربزرگش میراحمد از معاریف فریمان بود و با کتاب انس والفتی دیرین داشت. پدرش سید محمد معروف به محمدعلی شاه از فعالان سیاسی و موسس انجمن اسلامی بیمارستان سینا در مشهد است. تحصیلات ابتدایی و دبیرستانش را در مشهد گذراند. در آزمون سراسری در رشته ریاضیات پذیرفته شد و برای گذراندن دوره کارشناسی به زاهدان رفت. بعدها اقتصاد نظری خواند و در تمامی این سالها( از سال ۶۸ تا امروز)فعالیت سیاسی انجام داده است. او از دوره ای به بعد به گروهی از همفکرانش به این نتیجه رسید که دوره فعالیت صرف در امر سیاست به سرآمده و از رهگذر فعالیت اجتماعی باید به سیاست پرداخت.
او فعالیت روزنامهنگاری از سالهای ابتدایی دهه ۷۰ آغاز کرد و با توجه به موروثی شدن روزنامه نگاری در خانواده اش از آغاز به شکل حرفه ای این زمینه را پی گرفت. او همواره از همایون میلانی با عنوان استاد اعظمش یاد می کند و حسین مهدوی را از تاثیرگذارترین معلمانش در این عرصه میداند. فعالیت ژورنالیستی طولانی در خراسان، هفتهنامه صبح خاوران و ماهنامه بینالمللی اقتصاد آسیا در کارنامه او به چشم میخورد.
پایهگذاری نشریاتی از جمله «بود و نبود»، «ره آورد» و نشریه الکترونیکی «رصد» از جمله اقدامات او در عرصه روزنامه نگاری است. «رصد»جزء نخستین نشریاتی بود که در آن سالها نه به شکل مرسوم کاغذی که فضای الکترونیکی و قالب pdf را برگزید و با توجه به محدودیت های فضای مجازی در آن سالها به ایمیل طبقه الیت اقتصاد در حجم وسیع و حتی بین المللی ارسال می شد.
«رصد» ماموریت شفاف سازی در فضای اقتصادی و پرده برداری از زوایای پنهان و احتمالا مشکوک به فساد را برای خود قائل بود.
دبیری سرویس «گزارش و گفتوگو» در نشریه «پیام ساختمان» از جمله مسئولیتهای او بود. او و همکارانش در این دوره بر موضوعات اقتصادی در بازار مسکن تمرکز کردند و سفتهبازی ناروا در این حوزه را به باد انتقاد گرفتند؛ تورمزایی گشایش خطوط اعتباری و پول داغ در حوزه مسکن از جمله مواردی بود که آنها به باد انتقاد گرفتند. شکایت شهر جدید هشتگرد به بهانه تاثیرگذاری یکی از گزارشهای آنها و ایجاد ضرر بسیار بالا از جمله مواردیی بود که در این دوره مطرح شد و در نهایت به نفع روزنامهنگاران خاتمه یافت.
سردبیری سایت «صما» که در حوزه اقتصاد فعال است نیز در کارنامه او وجود دارد.
همکاری با هفتهنامه «راوی» از موارد دیگر کارنامه حمیدرضا عظیمی است. در این جریده او از دبیری سرویس اقتصاد آغاز کرد و بعدها در قامت دبیری سرویس سیاسی ادامه کار داد و در نهایت به مدیرمسئولی حسین مهدوی و سردبیری او، کار ادامه یافت. راوی نشریهای نقاد است که در سالهای پایانی دهه ۸۰ نوآوری ویژهای انجام داد. در این دوره که دوران پرتنشی بود، هر هفته موضوعی طرح شده و مناظرهای مکتوب بین دو نفر از روزنامهنگاران یکی به نمایندگی از اصولگرایان و دیگری از طرف اصلاحطلبان در صفحهای به نام «اصلاحیها و اصولیها» در میگرفت که پرمخاطب بود. حسین شریعتمداری از جمله مخاطبان این صفحه بود.
او از سال ۱۳۹۱ وارد کادر تحریریه روزنامه شهروند شد. معاون سرویس اقتصاد و پس از انتخابات ۹۲، دبیر سیاسی این روزنامه شد. وقتی بخش «طرح نو» در شهروند پا گرفت در قامت معاون سرویس ادامه فعالیت داد و بعدها هم در حوزه فرهنگی ادامه فعالیت داد.
حمیدرضا عظیمی در مقطعی سردبیر ماهنامه گزارش، دبیر تحریریه ستاره صبح بود و اکنون عضو شورای سردبیری خبرگزاری وزرات جهاد کشاورزی است.
در سالهای فعالیت مطبوعاتی او مشاوره افراد زیادی را بر عهده داشته است. از سال ۹۶ کانال تلگرامی خاوران را که رویهای «ضدفساد» دارد، تاسیس کرد و با گرد آمدن تعدادی از روزنامهنگاران، سعی در شفافسازی حوزههای مختلف به ویژه حوزه شهری داشت؛ حوزه شهری به این دلیل انتخاب شده است که به شهادت کارشناسان و مطابق آمارهای قوه قضائیه پرتخلفترین حوزه خدماتی است. بوجههای هنگفتی در این زمینه وجود دارد که اگر عقابوار بر آن سوار نشوید، تخلفات مالی در ان آن بیداد خواهد کرد.
علی دهقان| عضو شورای سیاستگذاری
علی دهقان از نامهای آشنا در روزنامهنگاری و متولد ۱۳۵۴ است. او فارغالتحصیل رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی با گرایش توسعه است. فوق لیسانس روانشناسی با گرایش شخصیت و درمان اختلالات شخصیتی، فارغ التحصیل دانشکده کاربردی- پژوهشی روزنامه نگاری و ارتباطات/ مرکز مطالعات و تحقیقات رسانه ها (وزارت ارشاد) و تحصیل در دوره عکاسی(مستند-اجتماعی)/ سینمای جوان ایران و همچنین مرکز سینمای مستند و تجربی از سوابق علمی اوست.
دهقان، از سال ۱۳۷۷ با عنوان عکاس به عرصه مطبوعات وارد شد. در خلال سالهای ۱۳۷۸-۱۳۷۹ به عنوان دبیر سرویس عکس نشریه راه ابریشم (نشریه وزارت راه و ترابری) کار خود را ادامه داد اما بالاخره راه خود را به عنوان خبرنگار پیش گرفت و به تحریریه وارد شد. او به عنوان تحلیلگر حوزههای اقتصادی با محوریت اقتصاد سیاسی و صنعت، در روزنامهها، بولتنها و پروندههای کارشناسی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران کار خود را ادامه داد. از سال ۱۳۸۰ به صورت تمام وقت کار خود را در تحریریه روزنامههای مختلف پیش گرفت. کار با روزنامههایی نظیر صبح امروز، جهان اقتصاد، ایران دیلی، دوران امروز و نشریه ترابران در قامت تحلیلگر اقتصادی با محوریت اقتصاد سیاسی از موارد موجود در کارنامه اوست. در روزنامه همشهری(اقتصادی) به مدت ۲.۵ سال، دبیر حوزههای صنعت و بازرگانی، گمرک و اقتصاد سیاسی بود و پس از آن هم مسئولیت بخش گزارش(سفر) را به مدت سه سال تا ۱۳۸۳ بر عهده گرفت.
خبرنگار و بعد عضویت در شورای سردبیری روزنامه بهار در سری دوم انتشار این روزنامه، حضور در تحریریه روزنامه شرق با عنوان دبیر صفحات اقتصاد سیاسی در نخستین دوره انتشار، حضور در تحریریه روزنامه یاس نو و وقایع اتفاقیه به عنوان تحلیلگر تا سال ۱۳۸۴، حضور در تاسیس روزنامه سرمایه، دبیر اقتصادی روزنامه اعتماد ملی و دبیر ویژهنامههای کارشناسی و تحلیل توسعه در سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸، مشاور مدیر مسئول خبرگزاری ایلنا، مشاور فرهنگی خانه کارگر در امور خبرگزاری، عضو شورای سردبیری روزنامه شهروند و سردبیر روزنامه وقایع اتفاقیه(۱۳۹۴-۱۳۹۶) و سردبیر روزنامه همدلی از اهم فعالیتهای رسانهای علی دهقان است. او در مقطعی سردبیر خبرگزاری وزارت جهاد کشاورزی هم بوده است. بخشی از فعالیتهای دهقان در قالب فعالیتهای مشاورهای و پژوهشی در نشریات مختلف حوزه نفت و دیگر بخشهای اقتصاد بوده است. او اکنون دبیر انجمن پژوهشی، صنفی و راهبردی صنایع پوشاک ایران است.
علی دهقان نوازنده چند ساز موسیقایی است و به تدریس گیتار کلاسیک مشغول است.
علی نامجو| مدیر مسئول و دبیر موسیقی سنتی
علی نامجو به سال ۱۳۶۸ در شیراز به دنبا آمد. از همان کودکی، به واسطه آمد و شد اهالی موسیقی به منزل پدری و انس و الفت خانوادگی به موسیقی با این هنر آشنا شد. دیدار با زنده یاد نورالدین رضوی سروستانی به واسطه حضور داییاش در کلاسهای این استاد فقید، از جمله تجربیات قابل ذکر او در کودکی است. به همین دلیل موسیقی از دوران کودکی برای علی نامجو به جزء مهمی از زندگی تبدیل شد که بعدها کار در زمینه ژورنالیسم موسیقی، این اهمیت را تا حد یک فعالیت حرفهای بالا برد.
فعالیتهای موسیقایی او و برادرش رضا، از همان شیراز آغاز شد و با حضور در کلاس درس آواز ادامه پیدا کرد. بعدها در دهه ۱۳۸۰ این فعالیتها با حضور در کلاس برخی از استادان آواز و معاریف این حوزه، شکل جدیتری به خود گرفت.
نامجو سال ۸۶ در رشته ادبیات در دانشگاه مازندران پذیرفته شد و از سال ۹۲ تحصیل در رشته حقوق خصوصی در دانشگاه میبد یزد را آغاز کرد. همکاری با روزنامه شهروند اولین تجربه مستمر و جدی او در عرصه روزنامهنگاری بود که تا سال ۹۶ ادامه داشت. علی نامجو یک سال مسئولیت سرویس هنر و رسانه خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) را بر عهده داشت. روزنامه وقایع اتفاقیه و هفتهنامه صدا مقصد بعدی او به عنوان خبرنگار بود. علی نامجو تا امروز با ماهنامه تجربه در بخش موسیقی همکاری میکند و سابقه همکاری با سایت موسیقی ما و موسیقی ایرنیان را در کارنامه دارد. عضویت در سرویس فرهنگی روزنامه همدلی و فعالیت در قامت مدیر اجرایی موسسه فرهنگی هنری ایران مولانا و گروه مولانا از جمله فعالیتهای اوست. او به عنوان مدیر مسئول سایت خبری تحلیل کوک فعالیت میکند و در شورای سیاستگذاری این سایت حضور دارد.
رضا نامجو| سردبیر
رضا نامجو متولد سال ۶۸ در شهر شیراز است. او به عنوان هنرجو در نوازندگی ویولن و خوانندگی موسیقی ردیفی دستگاهی از سال ۸۴ وارد عرصه موسیقی شد. با پذیرفته شدن در دانشگاه شاهد تهران، فراگیری آواز را در این شهر پی گرفت و سال ۸۸ وارد عرصه روزنامهنویسی شد. همکاری با هفته نامه فرهنگ ؟؟ نخستین تجربه جدی او در قامت خبرنگار بود. از سال ۹۱ به عنوان روزنامهنگار سرویس فرهنگی به کادر روزنامه شهروند اضافه شد و از همان روزها همکاری با هفتهنامه صدا و ماهنامه مهرنامه را آغاز کرد. او از سال ۹۲ تا امروز دبیر بخش موسیقی ماهنامه تجربه است. همکاری با سایت موسیقی ما و موسیقی ایرانیان از جمله فعالیتهای او در عرصه مطبوعات است. رضا نامجو که علاوه بر تحصیل در رشته مهندسی خاک، مدرک کارشناسی رشته حقوق را نیز دارد، علاوه بر روزنامهنگاری به هنرمندان عرصه موسیقی در حوزه حقوقی هم مشاوره میدهد. حضور در قامت دبیر سرویس فرهنگی روزنامه همدلی تا چندی قبل از جمله سوابق او در حوزه رسانه است. او در سایت خبری تحلیلی کوک در قامت سردبیر و عضو شورای سیاستگذاری حضور دارد.
خبرنگاران بخش گفتوگو
سارا حیدرنژاد به سال ۱۳۶۹ در شهر آمل به دنیا آمد. سال ۸۷ در رشته زبان و ادبیات عربی پذیرفته و سال ۹۱ با فارغالتحصیلی از این دانشگاه وارد عرصه روزنامهنگاری شد. مطالعه تاریخ معاصر موسیقی ایران و علاقهمندی شخصیاش باعث شد بیشتر به فعالیت در حوزه موسیقی پاپ بپردازد. او از سال ۹۱ به عنوان خبرنگار حقالتحریر در روزنامه شهروند در صفحه فرهنگی گفتوگوهای مختلفی را منتشر کرد. همکاری با هفته نامه صدا از سال ۹۴ و ماهنامه تجربه از همان سال، از جمله سوابق کاری اوست. فعالیت به عنوان خبرنگار حقالتحریر در خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بخش هنر و رسانه و روزنامه وقایع اتفاقیه از سال ۹۵ تا ۹۶ و همکاری با روزنامه همدلی از سال ۹۶ تا امروز از جمله دیگر سوابق این خبرنگار موسیقی است. او بناست به عنوان عضو ثابت در بخش گفتوگوی سایت خبری تحلیلی موسیقی کوک با ما همکاری کند.
پریسا قاسمزاده به سال ۱۳۶۷ در تهران متولد شد. او دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی خاک در دانشگاه شاهد تهران به پایان رساند. بعد از پایان دوره لیسانس وارد عرصه روزنامهنگاری شد و تجربه همکاری با روزنامه شهروند را از سال ۹۲ تا پایان سال ۹۶ در کانامه دارد. همکاری با هفتهنامه صدا تا سال ۹۶ از جمله سوابق کاری اوست. حضور به عنوان خبرنگار در ماهنامه تجربه تا امروز و فعالیت در سرویس فرهنگی روزنامه همدلی تا چندی قبل، از جمله همکاریهای رسانهای پریسا قاسمزاده است. قاسمزاده بناست به عنوان عضو ثابت در بخش گفتوگو با سایت خبری تحلیلی کوک همکاری کند.
ستاره قاسمی در سال ۱۳۶۷ در تهران به دنیا آمد. مدرک کاردانی خود را در رشته جهانگردی دریافت کرد و سپس دورههای پرستاری را پشت سر گذاشت اما در تمام این مدت، موسیقی دغدغه جدیاش بود. او در این مدت مطالعات پراکندهای پیرامون موسیقی داشت و البته در قامت خبرنگار حقالتحریر با نشریاتی چون روزنامه همدلی، هفتهنامه صدا و ماهنامه تجربه همکاری کرد. او در بخش گفتوگو با سایت خبری تحلیلی کوک همکاری ثابتی خواهد داشت.
زهره قلیچی متولد ۱۳۶۰ در مشهد است. او به این دلیل که هم همسرش و هم برادرش از اهالی رسانه است، پا به عرصه رسانه گذاشت. فارغ التحصیل مدیریت دولتی است اما زمینه مطالعاتی و علاقه او بیشتر ادبیات است. شعرهایی از او در رسانهها و سایتهای ادبی، منتشر شده است. آغاز فعالیت رسانهای او از اواخر دهه ۱۳۸۰ است اما فعالیتش همیشه به صورت پاره وقت بوده است. ارائه مقالات، یادداشت و گزارشهایی با عناوین مدیریتی از جمله مدیریت فرهنگی، در کارنامه او دیده میشود. روزنامه شهروند، ستاره صبح، وقایع اتفاقیه و ماهنامه گزارش برخی آثار قلمی او را منتشر کردهاند.
مهدی فیضی صفت| دبیر موسیقی پاپ
مهدی فیضیصفت به سال ۱۳۶۷ در شهر تالش استان گیلان به دنیا آمد. او اکنون دانشجوی دوره کارشناسی رشته مهندسی مدیریت اجرایی در دانشگاه رشت است. علاقهمندی به موسیقی پاپ پیش از انقلاب و میل شخصیاش به تامل در متون اشعار و ترانهها، زمینه کار در عرصه خبری موسیقی با این نگاه را برایش فراهم کرد. اولین تجربه مستمر و جدی او در زمینه روزنامهنگاری، حضور در تحریریه روزنامه تماشا به سال ۹۰ بود. از ۹۲ به عنوان خبرنگار مدتی در مجله فوتبال و بعد از آن در خبرگزاری تدبیر فعالیت کرد. از سال ۹۲ به روزنامه شهروند رفت و بعد از آن به عنوان خبرنگار در سایت خبری فرارو مشغول به کار شد. روزنامه نود و خبرگزاری میزان از جمله رسانههایی است که او تا امروز در آنها فعالیت کرده است. مهدی فیضیصفت امروز در خبرگزاری ایسکانیوز و سرویس فرهنگی روزنامه همدلی به کار مشغول است. او در سایت خبری تحلیلی کوک، دبیر بخش موسیقی پاپ است.
اشکان گلشاهی| دبیر فیلم و عکس و خبرنگار موسیقی جهان
اشکان گلشاهی متولد ۱۳۶۳ در شهر تهران است. او بعد از فارغالتحصیلی در مقطع کاردانی رشته گرافیک از دانشکده انقلاب اسلامی تهران عازم هلند شد و لیسانسش را از دانشگاه ساکسیون این کشور در رشته هنر و فناوری گرایش تبلیغات گرفت. فعالیت به عنوان مدیر تبلیغات آژانس هواپیمایی لیماک پرواز ایرانیان و طراح تبلیغات شرکت توسعه تجارت رویکرد نوین و مدیریت تبلیغاتی چند موسسه و شرکت دیگر از جمله فعالیتهای اوست. گلشاهی علاوه بر فعالیت در عرصه گرافیک و تبلیغات، سابقه همکاری با سرویس فرهنگی روزنامه همدلی را در کارنامه دارد. او بناست در موسیقی کوک دبیری بخش عکس و فیلم برعهده بگیرد و اخبار مربوط به موسیقی جهان را برای علاقهمندان به این حوزه ترجمه کند.
عباس ابوالفتحی| دبیر بخش شعر و ترانه
عباس ابوالفتحی متولد سال ۱۳۶۳ از شهرستان بروجرد است. سال ۱۳۸۵ به تهران آمد تا در رشته خاکشناسی دانشگاه شاهد تحصیل کند. مدتی فکرش رفت سمت سیاست. پیشتر به صورت دلنوشتههای شخصی، شعر می نوشت. ۱۳۸۹ به قصد مطالعه آزاد در زمینه فلسفه، فارغ از چون و چرای دستگاه آموزش عالی از تحصیل انصراف داد. چندین سال مطالعه آزاد در بن بست تنهایی کلافهاش کرد؛ تا اینکه به کلی کتاب را به قصد بیبازگشتی کنار گذاشت و به اشتغالات متعددی رو آورد. در اهواز بود که اتفاقی دوباره او را به تهران کشاند تا باز به همراهی با کلمات بازگردد و شعر و ترانه را اسر بگیرد. او علاوه بر نوشته های شخصی مدتی در روزنامه همدلی در سرویس فرهنگی به نگارش زندگ نامه اهالی جامعه هنر پرداخت و حالا در بخش شعر و ترانه سایت موسیقی کوک فعال است.
حمیدرضا طاهری| دبیر طراحی و گرافیک
حمیدرضا طاهری به سال ۱۳۶۴ در شهر دهدشت به دنیا آمد. در نوجوانی کار با نرمافزارهای مختلف را آموخت. برای دریافت مدرک کارشناسی در رشته عمران وارد دانشگاه شیراز شد و بعد از فارغ التحصیلی به سال ۱۳۸۷ فعالیت در این حوزه را آغاز کرد. او همزمان علاقهمندیهایش را در قالب نقاشی، تدوین، عکس و کارهای گرافیکی که همگی به شکلی نامدون در جریان بود، ادامه داد و با رفتن به کلاسهای طراحی داریوش حسینی جهتدهی کرد. از میانه سال ۹۶ فعالیت او در زمینه گرافیک و گرافیک ویدئو بیشتر شد و تاکنون ادامه دارد. حضور در بخش فنی و صفحهبندی روزنامه همدلی از جمله فعالیتهای اوست که تا امروز هم ادامه دارد. حمیدرضا طاهری به عنوان دبیر بخش گرافیک و به عنوان طراح محتواهای تصویری در سایت خبری تحلیلی کوک فعال است.
برنامهنویس و انفورماتیک
حسن چلهدوان در سال ۱۳۷۱ در تهران متولد شد. علاقهاش به کامپیوتر، ورودش در ۱۷ سالگی به «وب» را به دنبال داشت. او رفته رفته با زوایای بیشتری از دنیای تکنولوژی آشنا شد و مدتی بعد به طراحی سایت روی آورد. او دارای مدرک کاردانی مهندسی مکانیک است و سابقه تدریس طراحی سایت برای شهرداری و برگزاری همایش طراحی سایت در برج میلاد را دارد. حسن چلهدوان در فاصله سال ۹۵ تا ۹۶ طراح سایت شرکت تبلیغاتی ایده بود و خودش نیز کار پیادهسازی را انجام داد و همچنین مدیریت آیتی روزنامه افکار را در سال ۱۳۹۶ بر عهده داشت. او برنامهنویسی سایت خبری تحلیلی کوک را انجام داد و امور مربوط به انفورماتیک سایت را مدیریت میکند.